FREZYDERM Intim-Aid gyors, intim segítség a gyógynövények természetes erejével...

  Testünk intim tájékainak ápolása rendkívül fontos.
A napi tisztálkodás mellett az intim tisztálkodásra is ugyanakkora figyelmet kell szentelnünk, ugyanis ha az intim flóra egyensúlya felborul, az kellemetlen következményekkel járhat: szárazság, égő, kellemetlen érzés, viszketés, irritáció a nemi szervek környékén.
Az intim flóra egyensúlya felborulhat a szauna-, illetve uszodahasználattól,  a nem megfelelő tisztálkodószerek használatától,  antibiotikumok szedésétől, a helytelenül használt tampontól, a szexuális együttléttől,  a hormonális változásoktól.

 

Amikor a kellemetlen intim problémák komollyá és tartóssá válnak, a nők orvoshoz, nőgyógyászhoz fordulnak, és a diagnózis általában vaginitisz (hüvelygyulladás).
A gyógyszeres kezelés szükségességétől függetlenül, fontos a helyi higiénia, melynek kritikus szerepe van a kezelés sikerében.
A Frezyderm Intim Segítség egy átlátszó, gyengén illatosított gél, amely tökéletes a külső nemi szervek mindennapos tisztítására, valamint viszketés, váladék, vaginális szárazság és a rossz szagok ellen, valamint sebészeti beavatkozások után.
 
   

 

 

Frezyderm Feminime Essentials Termékcsalád különleges tisztító terméke a Frezyderm Intim Segítség (Intim Aid). 
Speciális hatóanyagai segítenek az intim területek mindennapos tisztításában:

- Capryloyl Glycine hatóanyag védi az intim területek savas pH értékét, mely megakadályozza a Gram+ és Gram- baktériumok, gombák és élesztőgombák fejlődését, amelyek az intim területek kellemetlen, feszülő érzését okozhatják.
 - Az Alfa - Glucan Oligosaccharide az intim terület természetes flóráját védi.
 - Az Ethylhexylglicerin tulajdonsága megvéd a rossz szagok keletkezésétől.
 - A zab aminósav származékok pedig ápolják a külső nemi szerveket anélkül, hogy azok természetes egyensúlyát felborítanák.

 

 

A Frezyderm prémium kategóriás kozmetikumok kizárólag gyógynövényeket tartalmaznak, mindenféle mesterséges, szintetikus anyagot nélkülözve!