Frezyderm Ph4 intim mosakodó hab

FREZYDERM pH4 Intim mosakodó hab

Ph4 Intim mosakodó hab ápoló gyógynövényekkel, speciálisan a termékeny korban lévő hölgyek és kismamák számára.

Frezyderm Ph4 intim mosakodó hab intim higiéniaMár kislányként megtanultuk, hogy az ápoltsághoz, tisztasághoz hozzátartozik szenzitív testrészeink állandó védelme, ápolása és egészségének megóvása. Azonban a hüvely természetes flórája könnyen megsérülhet, a nemi szerv pH-egyensúlya könnyen felborulhat, mely problémákhoz vezethet. Károsíthatja a pH-t a menstruáció, a szexuális élet, a nem megfelelő testápolószerek használata, vagy az antibiotikumok és a hormonális fogamzásgátló tabletták szedése, amik a kártékony baktériumok mellett a hasznosakat is elpusztíthatják.

A FREZYDERM pH4 Intim mosakodó hab az intim területek lemosására készült, kifejezetten a termékeny időszakban lévő hölgyek számára. Gyengéd ápolást és védelmet nyújt vaginitisz, vaginomikózis, vaginális szárazság esetén, és óv a kellemetlen szagok ellen. Használata javallott terhesség, menstruáció esetén és úszás után. Gazdag hidratáló anyagokban és nedvességtartalom szabályozó gliceridekben, amelyek megvédik az intim területet a kiszáradástól.

Fontos tudni, hogy a hüvely ápolására az általános szappanok és tusfürdők nem alkalmasak, mert lúgos kémhatásuk miatt semlegesíthetik a hüvely enyhén savas pH-egyensúlyát, de a bőr számára kímélő kémhatású szappanok, tusfürdők is lúgosabbak, mint a hüvelyflóra által termelt váladék. A megfelelő higiéniás termék használata emiatt elengedhetetlen, ezért a kifejezetten az intim területre kifejlesztett, savas kémhatású, nyugtató és irritáció csökkentő ápolószereket minden nőnek muszáj beszereznie, melyek természetes védelmet nyújtanak, tisztítanak és hidratálnak.


A pH4 intim mosakodó hab főbb összetevői:

  • Panthenol: enyhülést nyújt az érzékeny bőrfelületnek és megszünteti az irritációt.
  • Aloé: megtartja a bőrben levő nedvességet, selymes érzést ad és fokozza a bőr természetes ellenálló-képességét.
  • Allantoin, Aloe és Panthenol: csökkenti az intim terület irritációit
  • CM-Glucan: hozzájárul az intim terület természetes önvédelmi képességének megerősítéséhez.

Mindennapos használata mellett megtartja az intim terület természetes egyensúlyát, nyugtató, tonizáló és hidratáló hatású. Kifejezetten termékeny korban lévő nőknek és kismamáknak lett kifejlesztve!

Használata mellett Intim Aid gél használata ajánlott intim gondok esetén! Egészségpénztári kártyára visszaigényelhető termék! 

Próbáld ki még MA!