Frezyderm Ph7 intim mosakodó hab

FREZYDERM pH7 Intim Hab – intim ápolás gyógynövényekkel, speciálisan tinédzser kor előtt és klimax után

A Frezyderm Ph7 intim mosakodó hab intim védelmet nyújt menstruáció előtt és után álló nőknek.

Frezyderm Ph7 intim mosakodó hab intim higiéniaA hüvely pH-értéke a korral együtt változik. Gyermekkorban a hüvelyi pH-érték magas (lúgos), de a menstruáció beindulását követően savasabbá válik. A természetes védelem hatékony kifejlődésével az egészséges, fogamzásképes nők átlagos pH szintje 3.8-4.2 közötti, a klimax időszakában a pH újra körülbelül 6,5-re emelkedik, és ez a természetes védekezés meggyengüléséhez vezethet.

agyobb az esélye az intim területek sérülésének serdülőkorban, és a változó kor idején. Ugyanez vonatkozik a gombákra is, amelyek bizonyos koncentrációban mindenütt jelen vannak a testünk felületein, és a nedvesség, a meleg hatására elszaporodnak.

A FREZYDERM pH7 Intim Mosakodó Hab egy tisztító és védő gyengéd hab az intim területek lemosására kifejezetten a menstruáció előtti kislányok és a menopauza utáni időszakban lévő hölgyek számára. Intim területeken kívül az arc és egyéb érzékeny bőrfelület ápolására is ajánljuk magas gyógynövény tartalma és gazdaságos kiszerelése miatt.

Gyengéd ápolást és védelmet nyújt intim területek kellemetlen irritációi ellen.Gyógynövényes hatóanyagai miatt kiválóan alkalmazható a mindennapos intim területek megfelelő ápolására. Extra hidratálást nyújt (gazdag hidratáló összetevőkkel), puhító hatása van (aloe, panthenol),  és megerősíti a bőr természetes önvédelmét.


Frezyderm pH7 intim mosakodó hab főbb összetevői:

  • Panthenol: enyhülést nyújt az érzékeny bőrfelületnek és megszünteti az irritációt.
  • Aloé: megtartja a bőrben levő nedvességet, selymes érzést ad és fokozza a bőr természetes ellenálló-képességét.
  • Allantoin, Aloe és Panthenol: csökkenti az intim terület irritációit
  • CM-Glucan: hozzájárul az intim terület természetes önvédelmi képességének megerősítéséhez.

Mindennapos használata mellett megtartja az intim terület természetes egyensúlyát, nyugtató, tonizáló és hidratáló hatású.

Intim gondok esetén javasoljuk Freyderm Intim Aid intim segítség gél használatát is! Egészségpénztári kártyára visszaigényelhető termék!